top of page
  • info491752

Ook gemeente Heerde voor drie jaar nieuwe Ambassadeur van Starterscollectief Veluwe

Wethouder Wolbert Meijer van de gemeente Heerde en voorzitter van de Stichting Starterscollectief Veluwe Edith Stegeman hebben deze samenwerking met een handtekening en een handdruk bekrachtigd.


“De gemeente Heerde ondersteunt het Starterscollectief Veluwe graag, omdat het goed past bij de economische agenda van de gemeente, waarin we inzetten op de dienstverlening voor ondernemers en waarbij we specifiek oog hebben voor starters en zelfstandigen. Om de stap voor starters in onze gemeente kleiner te maken, zullen er ook twee netwerkbijeenkomsten van het Starterscollectief in onze gemeente plaatsvinden.” Aldus wethouder Wolbert Meijer.


Met de aansluiting bij het Starterscollectief Veluwe, opgericht in 2018, sluit de gemeente Heerde aan bij een aantal andere gemeenten uit de Noord-Veluwe die al langer bij dit initiatief zijn betrokken. Gezamenlijk kunnen deze gemeenten en het Starterscollectief de dienstverlening aan startende ondernemers (tot maximaal 5 jaar) in de regio versterken.

Een van de twee netwerkbijeenkomsten in de gemeente Heerde heeft inmiddels al plaatsgevonden. Donderdag 13 april jl. was het Starterscollectief te gast bij Veldhuis Advies. Dit hechte familiebedrijf is overigens ook ambassadeur geworden van het Starterscollectief Veluwe. Tijdens de bijeenkomst werd de overeenkomst beklonken met het zetten van de handtekeningen door Derk Lodiers van Veldhuis Advies en Edith Stegeman van het Starterscollectief Veluwe. Op de foto voorzitter Edith Stegeman van het bestuur van de Stichting Starterscollectief Veluwe samen met wethouder Wolbert Meijer van de gemeente Heerde na de ondertekening van het samenwerkingscontract.
11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page