OVER ONS

Stichting Starterscollectief Veluwe

Stichting Starterscollectief Veluwe is in november 2018 opgericht. Het Starters Collectief Veluwe heeft als gezamenlijk belang startende ondernemers (tot 5 jaar) van de Noord-Veluwe te informeren, te faciliteren met kennis en informatie en samen te brengen. Zo leveren we een bijdrage aan een succesvolle start en groei van hun bedrijf.


Het doel van de Stichting Starters Collectief Veluwe is het stimuleren van de regionale economie, door startende ondernemers te helpen bij de groei van hun bedrijf.

Hert
Ontvang uitnodigingen voor onze events en blijf op de hoogte van het nieuws voor startende ondernemers op de Noord-Veluwe

Door financiële steun van partners en ambassadeurs kan het Starterscollectief Veluwe startende ondernemers in de regio met elkaar verbinden, van elkaar laten leren en elkaar vooruit helpen.
Het Starterscollectief is voor en door ondernemers!


Samenwerking zorgt ervoor dat we allemaal op ons best zijn. Vanuit die gedachte is Stichting Starterscollectief Veluwe georganiseerd.
We nodigen je uit om het beste uit jezelf te halen; verken, deel, leer en groei op een van onze evenementen. Er is werkelijk voor iedereen iets waardevols uit te halen. Als je met ons mee wilt doen, meld je dan vandaag nog aan voor ons volgende event. Als je nog vragen hebt, stuur ons gerust een berichtje. 

Brainstormen

Wie zitten er achter het Starterscollectief?

We stellen ons graag aan je voor!

Geert Jan Dalhuisen.jpg

Geert Jan Dalhuisen

Voorzitter

Peter van den Berg.jpg

Peter van den Berg

Penningmeester

adinda075web profielfoto.jpg

Adinda Keizer

Secretaris

Netwerkcommissie

Melanie Borst.jpg

Melanie Borst-Verhoef

Maaike de Glee.jpg

Maaike de Glee

Eduard de Bruijn.jpeg

Eduard de Bruijn

Lieke van der Palen.jpg

Lieke van der Palen

Jacqueline Verbeek.jfif

Jacqueline Verbeek

Martijn Juffer.jpg

Martijn Juffer