top of page
  • info491752

Gemeente Oldebroek Ambassadeur van Starterscollectief Veluwe

Gemeente Oldebroek is de komende drie jaar ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe. Onlangs bekrachtigde Liesbeth Vos-Van de Weg, wethouder economie en sociaal domein, samen met Wendy de Haan en Edith Stegeman, bestuursleden van Starterscollectief Veluwe, dit met een handtekening in het gemeentehuis van Oldebroek.

Stichting Starterscollectief Veluwe ondersteunt startende ondernemers (tot maximaal 5 jaar) op de Noord-Veluwe met kennis en informatie. Daarnaast faciliteert het Starterscollectief in de mogelijkheid om samen te netwerken. Hiermee wil de stichting een bijdrage leveren aan een succesvolle start en groei van het bedrijf van de startende ondernemers en zo de regionale economie stimuleren. Door financiële steun van partners, vrienden en ambassadeurs kan het Starterscollectief Veluwe startende ondernemers in de regio met elkaar verbinden, van elkaar laten leren en ze vooruit helpen. Starterscollectief Veluwe: voor en door ondernemers!


Gemeente Oldebroek is nu dus ook een van de ambassadeurs van het Starterscollectief. Volgens wethouder Liesbeth Vos draagt de gemeente graag haar steentje bij aan het ondersteunen van ondernemers. Zij kunnen bij de gemeente Oldebroek voor de nodige informatie terecht op een speciale, nieuwe webpagina voor alle ondernemers: Ondernemers - Gemeente Oldebroek. Een grote diversiteit aan ondernemingen betekent ook heel veel verschillende ondernemersvragen. Kom je er als ondernemer niet uit via de website, dan kun je altijd contact opnemen met Bram Horst, de accountmanager ondernemers.

De wethouder is blij met het initiatief van Starterscollectief Veluwe specifiek voor de doelgroep startende ondernemers. Meer informatie over het Starterscollectief is ook op de website van de gemeente te vinden. Wethouder Liesbeth Vos: “Een netwerk van en voor startende ondernemers past heel goed bij de cultuur in onze gemeente, dus nog een extra motivatie om hieraan bij te dragen.”


Starterscollectief Veluwe organiseert zo’n acht netwerkavonden per jaar met verschillende thema’s die startende ondernemers aanspreken. Deze worden afwisselend gehouden in de gemeenten op de Noord-Veluwe die ambassadeur zijn. Iedere startende ondernemer die op de Noord-Veluwe gevestigd is, kan zich bij het Starterscollectief Veluwe aansluiten door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van dit collectief. Automatisch volgen dan ook de uitnodigingen voor de netwerkavonden en andere interessante informatie voor starters.

Op de foto tekent wethouder Liesbeth Vos-Van de Weg het contract waarmee de gemeente Oldebroek zich de komende drie jaar Ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe mag noemen. Wendy de Haan en Edith Stegeman, beide bestuurslid van de Stichting Starterscollectief Veluwe, kijken blij toe.10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page