top of page
  • info491752

Gemeente Nunspeet opnieuw Ambassadeur van Starterscollectief Veluwe

De gemeente Nunspeet is voor de komende drie jaar opnieuw ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe. Onlangs bekrachtigde wethouder Mark van de Bunte deze samenwerking samen met voorzitter Edith Stegeman en vicevoorzitter Wendy de Haan van Starterscollectief Veluwe met een handtekening bij de startershub van Eric Marchand aan het Kerkpad 2 in Nunspeet.


Stichting Starterscollectief Veluwe ondersteunt startende ondernemers (tot 5 jaar) op de Noord-Veluwe met kennis en informatie. Daarnaast faciliteert ze in de mogelijkheid samen te netwerken. Door financiële steun van partners, vrienden en ambassadeurs van de stichting, zoals de gemeente Nunspeet, kan het Starterscollectief Veluwe startende ondernemers in de regio met elkaar verbinden, van elkaar laten leren en ze vooruit helpen. Starterscollectief Veluwe: voor en door ondernemers!


Gemeente Nunspeet is een van de ambassadeurs van het Starterscollectief Veluwe van het eerste uur. Mede dankzij Bep Franken, bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Nunspeet. Zij draagt vanaf het begin de stichting een warm hart toe en is vaak aanwezig op netwerkavonden namens de gemeenten in de Kop van de Veluwe.


Wethouder Mark van de Bunte onderstreept dat de gemeente Nunspeet haar ondernemersdienstverlening voor alle ondernemers op orde wil hebben, dus ook voor starters. Dat het Starterscollectief Veluwe een startersloket faciliteert op haar website, waar startende ondernemers hun vragen kwijt kunnen, vindt Mark van de Bunte een groot voordeel van de samenwerking met de stichting. De gemeente kan startende ondernemers met vragen die zij zelf niet kan beantwoorden doorsturen naar het startersloket. Andersom gebeurt dit ook met vragen die specifiek voor de gemeente Nunspeet bestemd zijn.


De gemeente Nunspeet heeft ook zelf een webpagina voor ondernemers, waar zij veel informatie kunnen vinden: Gemeente Nunspeet - Overzichtspagina ondernemenHet contract werd ondertekend bij de startershub van Eric Marchand van The Code Crowd. Aan het Kerkpad 2 in Nunspeet heeft hij een mooie locatie waar zzp’ers een vaste of tijdelijke werkplek kunnen huren. Speciaal voor die ondernemers die het thuiswerken zat zijn of thuis niet rustig kunnen werken. Maar ook voor ondernemers die meer aanspraak willen tijdens hun werk, wat zeker kan in de koffiecorner met heerlijke koffie van MokMok Koffie. Ook ondernemers die op zoek zijn naar een samenwerking met andere zzp’ers kunnen voor hun werkplek aan het Kerkpad 2 terecht.


Starterscollectief Veluwe organiseert zo’n acht netwerkavonden per jaar met verschillende thema’s die startende ondernemers aanspreken. Deze worden afwisselend gehouden in de gemeenten op de Noord-Veluwe die ambassadeur zijn.


Een startende ondernemer die op de Noord-Veluwe gevestigd is, kan zich bij het Starterscollectief Veluwe aansluiten door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van dit collectief. Automatisch volgen dan ook uitnodigingen voor de netwerkavonden die georganiseerd worden en ander interessant nieuws voor starters.


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page