top of page
  • info066875

Gemeente Epe weer Ambassadeur van Starterscollectief Veluwe

De gemeente Epe is voor de komende drie jaar ambassadeur van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Wethouder Maarten Heere zette eerder dit jaar al zijn handtekening onder een contract met het bestuur van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Hij was, samen met accountmanager Marin ’t Hoen, aanwezig bij de afgelopen netwerkbijeenkomst van het Starterscollectief Veluwe bij VanOuds in Epe.


Stichting Starterscollectief Veluwe ondersteunt startende ondernemers (tot maximaal vijf jaar) op de Noord-Veluwe met kennis en informatie. Daarnaast faciliteert het Starterscollectief in de mogelijkheid om samen te netwerken. Hiermee wil de stichting een bijdrage leveren aan een succesvolle start en groei van het bedrijf van de startende ondernemers en zo de regionale economie stimuleren. Door financiële steun van partners, vrienden en ambassadeurs, zoals de gemeente Epe, kan het Starterscollectief Veluwe startende ondernemers in de regio met elkaar verbinden, van elkaar laten leren en ze vooruit helpen. Starterscollectief Veluwe is er voor en door ondernemers!


Gemeente Epe heeft graag korte lijnen met de ondernemers binnen de gemeente, die zeer divers van aard zijn: van groot tot klein, van agrarisch en recreatie tot eenpitters en grote productiebedrijven. De gemeente Epe wil graag in verbinding zijn met de ondernemers en het gesprek met hen aangaan. Ook het informeren van startende ondernemers vindt de gemeente uiterst belangrijk. Om die reden is gemeente Epe heel blij met de samenwerking met het Starterscollectief Veluwe. Het Starterscollectief kan juist die extra aandacht aan startende ondernemers besteden die de gemeente voor ogen heeft, vanwege de volledige focus van de stichting op deze doelgroep.


Starterscollectief Veluwe organiseert zo’n acht netwerkavonden per jaar met verschillende thema’s die startende ondernemers aanspreken. Deze worden afwisselend gehouden in de gemeenten op de Noord-Veluwe die ambassadeur zijn. Iedere startende ondernemer die op de Noord-Veluwe gevestigd is, kan zich bij het Starterscollectief Veluwe aansluiten door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van dit collectief. Automatisch volgen dan ook de uitnodigingen voor de netwerkavonden en andere interessante informatie voor starters.


Wethouder Economie, Maarten Heere, ontvangt het contract van bestuurders Starterscollectief Veluwe: Edith Stegeman en Wendy de Haan.
9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page