top of page
  • info602533

Gemeente Elburg, Ambassadeur van Starterscollectief Veluwe

Gemeente Elburg is voor de komende 3 jaar ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe. Onlangs bekrachtigde Henk Wessel, wethouder economie, samen met Wendy de Haan & Edith Stegeman, bestuursleden van Starterscollectief Veluwe, dit met een handtekening in het gemeentehuis van Elburg.


Stichting Starterscollectief Veluwe ondersteunt startende ondernemers (tot 5 jaar) op de Noord-Veluwe met kennis en informatie. Daarnaast faciliteert ze in de mogelijkheid samen te netwerken. Hiermee willen zij een bijdrage leveren aan een succesvolle start en groei van het bedrijf van deze startende ondernemer. En zo de regionale economie stimuleren.

Door financiële steun van partners, vrienden van én ambassadeurs, zoals de gemeente Elburg, kan het Starterscollectief Veluwe startende ondernemers in de regio met elkaar verbinden, van elkaar laten leren en ze vooruit helpen. Het Starterscollectief Veluwe is voor en door ondernemers!


Gemeente Elburg is één van de ambassadeurs van het Starterscollectief Veluwe. Volgens wethouder Henk Wessel draagt de gemeente graag haar steentje bij aan het ondersteunen van startende ondernemers. Zij kunnen bij de Gemeente Elburg terecht voor de nodige informatie, hiervoor is een speciale webpagina ontwikkeld: Ondernemers - de gemeente Elburg. Deze webpagina is voor alle ondernemers in de Gemeente Elburg, ongeacht de grootte van het bedrijf en het product of de dienst dat het bedrijf verkoopt. Hier kunnen ze terecht met hun ondernemersvragen, die onder andere door Accountmanager Bedrijven, Monique de Mul, worden beantwoord. Het informeren van deze ondernemers vindt de Gemeente Elburg erg belangrijk.


Daarom is de wethouder blij met het initiatief van Starterscollectief Veluwe, waar startende ondernemers kunnen netwerken en hun kennis kunnen vergroten. En is daarom de samenwerking met deze Stichting aangegaan.

De startende ondernemer, die op de Noord-Veluwe gevestigd is, kan zich bij het Starterscollectief Veluwe aansluiten, door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je automatisch een uitnodiging voor de netwerkavonden die georganiseerd worden en ander interessant nieuws voor starters.


Starterscollectief Veluwe organiseert zo’n 8 netwerkavonden per jaar met verschillende thema’s die startende ondernemers aanspreken. Deze worden wisselend in de gemeenten op de Noord-Veluwe, die ambassadeur zijn, gehouden.



Op de foto overhandigt Edith Stegeman, voorzitter van Starterscollectief Veluwe het ambassadeurscontract aan wethouder Henk Wessel van Gemeente Elburg. Wendy de Haan, vice-voorzitter van het Starterscollectief Veluwe kijkt toe.

42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page