top of page
  • Foto van schrijverDave Reijmerink

Bestuurswissel voor Starterscollectief Veluwe

Bijgewerkt op: 20 feb. 2023

Starterscollectief Veluwe, het netwerk dat startende ondernemers op de Noord-Veluwe samenbrengt, informeert en inspireert, heeft sinds kort een nieuw bestuur. Initiatiefnemer en mede-oprichter Adinda Keizer nam in juni 2022 na vier jaar afscheid. Ze heeft het stokje overgedragen aan Wendy de Haan en Edith Stegeman.


Adinda startte in 2018 met het Starterscollectief Veluwe, om startende ondernemers op de Veluwe te helpen met hun vragen en hen in contact te brengen met andere startende ondernemers. Nu ze afscheid heeft genomen van het bestuur, blikt ze terug op de afgelopen jaren:


Trots op wat er nu staat

“Toen ik in 2018 de allereerste Startersdag Veluwe organiseerde, had ik niet kunnen bedenken dat er zoiets moois zou uitkomen. In november 2018 hebben we de Stichting het Starterscollectief Veluwe opgericht. Ik ben supertrots dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan het doel van de stichting om startende ondernemers kennis en een netwerk te bieden. Met veel plezier kijk ik terug op de vele netwerkavonden die we hebben georganiseerd en de positieve energie die er altijd was. Door mijn verhuizing naar Vechtdal heb ik nu afscheid genomen als bestuurslid van het Starterscollectief Veluwe. Ik wens mijn opvolgers Wendy de Haan en Edith Stegeman succes en heel veel plezier in het bestuur van deze mooie stichting.”


Nieuwe energie

Vice-voorzitter Edith neemt komend jaar het stokje van huidige voorzitter Geert Jan Dalhuisen over. Wendy is secretaris en wordt tevens vice-voorzitter. Samen met mede-oprichter en penningmeester Peter van den Berg en de netwerkcommissie: Eduard de Bruyn, Jacqueline Verbeek-Kas en Melanie Borst-Verhoef, zetten ze de schouders weer onder het Starterscollectief Veluwe. Na de covid-periode organiseert het collectief maandelijks weer netwerkbijeenkomsten en in 2023 maakt de jaarlijkse Startersdag Veluwe een comeback. Daarnaast kunnen ondernemers met hun vragen terecht bij het Startersloket.


50 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page