top of page

do 18 jan

|

Kokki’s Zuiderzee Café

Vind jouw ideale klant!

Weet jij wie jouw ideale klant is? Een heldere omschrijving hiervan is cruciaal voor zakelijke groei en succes. Wil jij leren hoe je beter afstemt op de behoefte van je klant én hoe je meer potentiële klanten bereikt en binnenhaalt? Meld je dan nu aan voor de 'Vind je ideale klant' netwerkavond!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vind jouw ideale klant!
Vind jouw ideale klant!

Tijd en locatie

18 jan 2024, 19:00 – 22:00

Kokki’s Zuiderzee Café, Zuiderzeestraatweg 143, 8096 BG Oldebroek, Nederland

Over het evenement

Workshop - Vind jouw ideale klant!

Een heldere omschrijving van je ideale klant is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Heb jij jouw ideale klant al gevonden?

Als jij weet wie jouw ideale klant is, kun je je webteksten en posts op social media veel beter op hen afstemmen en inspelen op waar zij behoefte aan hebben. Ook kun je beter checken of jouw aanbod wel op jouw ideale klant is afgestemd. Kortom, je kunt je ideale klant beter bereiken en meer (potentiële) klanten binnenhalen.

Edith Stegeman, marketing strateeg en businesscoach, bij Edith advies & coaching, neemt jullie in een interactieve workshop mee in de do’s en don’ts bij het bepalen van je ideale klant. Kom erachter welke aspecten belangrijk zijn bij het vinden van je ideale klant. Daarmee ga je zelf aan de slag deze avond. Aan  het einde van deze workshop weet jij wie jouw ideale klant is.

Wil jij gericht groeien door je op de juiste doelgroep te richten? Schrijf je dan snel in voor deze netwerkavond Uiteraard is er ook weer volop ruimte om andere ondernemers te ontmoeten en zo je netwerk uit te breiden.

Schrijf je nu in en ontdek de geheimen van het bepalen van je ideale klant!

Wanneer: donderdag 18 januari

Waar: Kokki’s Zuiderzee Café

Inloop: vanaf 19.00 uur

Start programma: 19.30 uur

Afsluiting: rond 22.00 uur

Toegang: gratis

Deel dit evenement

bottom of page