top of page

di 09 apr

|

Hattem

Netwerken & pitchen

Kom jij ook netwerken en pitchen met elkaar? We gaan met elkaar aan de slag om onze pitch te oefenen en aan te scherpen. En er is voldoende netwerktijd!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Netwerken & pitchen
Netwerken & pitchen

Tijd en locatie

09 apr 2024, 19:00 – 22:00

Hattem, Konijnenbergerweg 3, 8051 CC Hattem, Nederland

Over het evenement

Na het grote succes van onze vorige bijeenkomst, waar we de startende ondernemers hebben begeleid in het maken van een goede pitch voor hun bedrijf, nodigen we jullie uit voor de volgende netwerkbijeenkomst in Hattem. Dit keer gaan we de uitdaging aan om naar elkaars pitches te luisteren en aan te scherpen.

Een unieke kans om niet alleen te laten zien wat je bedrijf te bieden heeft, maar ook om waardevolle feedback te ontvangen en anderen te helpen met hun presentaties.

Laat je inspireren door de verscheidenheid aan ondernemersverhalen en ontdek nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en groei!

Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en connecties te maken.

Wanneer: dinsdag 9 april 2024

Waar: Hattemse Golf & Country Club, Konijnenbergerweg 3, Hattem

Inloop: vanaf 19.00 uur

Start programma: 19.30 uur

Afsluiting: rond 22.00 uur

Toegang: gratis

Zorg ervoor dat je jouw pitch klaar hebt om te delen. Dit is jouw moment om te schitteren en om anderen te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. (Al is het geen probleem wanneer je deze nog niet helemaal hebt staan.)

Weet je niet hoe je zo’n pitch opbouwt? Stuur dan even een mail naar info@starterscollectiefveluwe.nl, dan sturen wij jou een format als je je hebt ingeschreven.

Dus, meld je snel aan en bereid je voor op een avond vol inspiratie, connecties en groei. Samen bouwen we aan een sterker ondernemersnetwerk!

En ken jij een andere pas gestarte ondernemer voor wie deze avond ook interessant is? Nodig ze uit en kom samen!

Deel dit evenement

bottom of page