top of page

do 07 dec

|

Rookoven

Kerstpakket en netwerken

Herken je dat? Als zzp’er krijg je niet meer zo’n leuk kerstpakket. Hooguit geef je ze alleen nog maar weg aan je klanten. Maar daar gaan we iets aan doen… Een netwerkavond waarbij je komt én gaat met een kerstpakket en volop kunt netwerken!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kerstpakket en netwerken
Kerstpakket en netwerken

Tijd en locatie

07 dec 2023, 19:00 – 22:00

Rookoven, Nijverheidsweg 4, 8071 DH Nunspeet, Nederland

Over het evenement

Herken je dat? Als zzp’er krijg je niet meer zo’n leuk kerstpakket. Hooguit geef je ze alleen nog maar weg aan je klanten. Maar daar gaan we iets aan doen… Een netwerkavond waarbij je komt én gaat met een kerstpakket en volop kunt netwerken.

Een netwerkavond waarop we ook gaan netwerken. Tijdens de vorige netwerkbijeenkomst gaf prof. dr. Nico Schraag zijn presentatie “Sneller succes door effectiever netwerken”. Dat leverde een schat aan informatie op. We herhalen kort zijn take-aways en gaan er in groepjes mee aan de slag. Ook deze avond leer je weer nieuwe mensen kennen en ga je met een koffie-afspraak naar huis!

Wat is de bedoeling met het kerstpakket? Iedereen die komt, brengt een kerstpakket mee met zelf gekozen producten ter waarde van € 25,00. Maak er een mooi, feestelijk pakket van! Zo eentje dat je zelf graag zou krijgen … En hou het nog even spannend wat erin zit, dat maakt het uitpakken des te leuker.

Aan het eind van de avond gaat iedere deelnemer met zo’n leuk kerstpakket naar huis. Hoe dat precies gaat gebeuren vertellen we nog niet, maar je gaat in ieder geval zien wie de gelukkige eigenaar wordt van het pakket dat jij hebt meegebracht en hoe leuk het is om dat te krijgen en uit te pakken.

Tussendoor doen we de netwerkrondes!

Wanneer: donderdag 7 december a.s.

Waar: Rookoven, Nijverheidsweg 4 Nunspeet

Inloop: vanaf 19.00 uur

Start programma: 19.30 uur

Afsluiting: rond 22.00 uur

Toegang: gratis

Meld je aan, neem een kerstpakket mee, kom netwerken én ga naar huis met een kerstcadeau!

Deel dit evenement

bottom of page