top of page

wo 28 feb

|

Putten

Het geheim van een succesvolle pitch

Leer de fijne kneepjes van het maken van een succesvolle pitch in onze interactieve workshop op woensdag 28 februari in Putten. Wij nodigen jou graag uit voor deze unieke workshop die jouw onderneming een nieuwe boost zal geven: "Een pitch vol zelfvertrouwen en met resultaat".

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Het geheim van een succesvolle pitch
Het geheim van een succesvolle pitch

Tijd en locatie

28 feb 2024, 19:00 – 22:00

Putten, Oude Nijkerkerweg 19, 3882 MA Putten, Nederland

Over het evenement

Leer de fijne kneepjes van het maken van een succesvolle pitch in onze interactieve workshop

Woensdag 28 februari is onze volgende netwerkavond. Wij nodigen jou graag uit voor een unieke workshop die jouw onderneming een nieuwe boost zal geven: "Een pitch vol zelfvertrouwen en met resultaat.

Waarom is deze workshop essentieel voor startende ondernemers zoals jij?

Met de juiste pitch maak je een onuitwisbare eerste indruk:

Een doordachte pitch is als een krachtige handdruk - het laat een onvergetelijke indruk achter. Leer hoe je jouw verhaal zo kunt presenteren dat het direct de aandacht trekt en mensen nieuwsgierig maakt naar wat jij te bieden hebt. En welk probleem je voor ze oplost, zodat je vraag creëert.

Klanten betrekken:

Een pakkende pitch is cruciaal voor het aantrekken van klanten. Leer hoe je het probleem wat je voor jouw klant oplost met jouw product of dienst op een boeiende manier kunt presenteren, zodat potentiële klanten niet kunnen wachten om met jou in zee te gaan.

Zelfvertrouwen op het podium:

We weten dat spreken in het openbaar voor velen een uitdaging is. Tijdens onze workshop krijg je praktische tips en oefeningen om jouw zelfvertrouwen te vergroten, zodat je met overtuiging en enthousiasme jouw verhaal kunt vertellen.

Kortom, jouw pitch is de eerste stap naar succesvol ondernemerschap. Mis deze kans niet om jouw verhaal te perfectioneren en een blijvende indruk te maken.

Daarnaast ontmoet je andere startende ondernemers en breid je je netwerk uit. Deze netwerkavond biedt jou de kans om ervaringen te delen, feedback te ontvangen en waardevolle connecties te leggen.

Meld je nu aan en ontdek het geheim van een succesvolle pitch tijdens de interactieve workshop!

Wanneer: woensdag 28 februari

Waar: de Blokhut, Oude Nijkerkerweg 19, Putten

Inloop: vanaf 19.00 uur

Start programma: 19.30 uur

Afsluiting: rond 22.00 uur

Toegang: gratis

Deel dit evenement

bottom of page