top of page

di 29 nov

|

Green Office

29 november Netwerkavond!

Op 29 november organiseert het Starterscollectief Veluwe een tweede netwerkavond voor ondernemers die in de afgelopen vijf jaar zijn gestart met hun bedrijf.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
29 november Netwerkavond!
29 november Netwerkavond!

Tijd en locatie

29 nov 2022, 19:00 – 22:00

Green Office, Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk, Nederland

Over het evenement

Het Starterscollectief Veluwe is weer helemaal terug. Met nieuwe activiteiten, een gedeeltelijk nieuw bestuur en vooral heel veel motivatie om er weer te zijn voor starters.

De eerste netwerkavond van afgelopen maandag 10 oktober, bij VanOuds in Epe was een groot succes. In een aantal voorstelrondes hebben de deelnemers zichzelf kunnen voorstellen en hun tafelgenoten beter leren kennen. Ook hebben we met elkaar gebrainstormd over welke thema’s en onderwerpen voor de startende ondernemer interessant zijn. Deze input nemen wij mee voor ons jaarprogramma voor volgend jaar. En natuurlijk was er tijdens de afsluitende borrel nog meer gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Kon jij afgelopen maandag niet bij onze 1e netwerkmeeting zijn? Niet getreurd. Dinsdag 29 november is onze volgende netwerkbijeenkomst. Je kunt je nu alvast inschrijven, zodat jij gegarandeerd bent van een plekje!

Tijdens onze netwerkavonden willen we je vooral de gelegenheid geven om andere ondernemers te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Daarnaast gaan we met onderwerpen aan de slag, die startende ondernemers kunnen helpen om hun bedrijf succesvol te maken. Zo leggen we samen de basis voor de toekomst.

We zijn hard bezig met de invulling van de volgende netwerkavond. Wij beloven dat het een interessant thema wordt voor iedere startende ondernemer. Schrijf je alvast in, dan houden wij je op de hoogte. Vol = vol!

Ken je andere starters in je omgeving? Nodig hen dan ook uit en kom gezellig samen!

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Hartelijke groet, namens de netwerkcommissie en het bestuur,

Eduard de Bruijn

Melanie Borst-Verhoef

Geert Jan Dalhuizen

Martijn Juffer

Edith Stegeman

Wendy de Haan

Jacqueline Verbeek Peter van den Berg

Deel dit evenement

bottom of page